Plată cu cardul
TOP produse
Ofertă de produse
Parteneri
Certificat
SSL Certificate
Detalii produs


Stoc: Ultimele piese
  • Hit Kitchen 180 cm - stejar sonoma
  • Hit Kitchen 180 cm - stejar sonoma

Hit Kitchen 180 cm - stejar sonoma

Blocul de bucătărie HIT este o piesă modernă de mobilier de bucătărie completă, lungă de 180 cm, într-o culoare la modă și naturală de stejar Sonoma.

Bucătăria de bază HIT include și un blat de lucru de 120 cm, ideal pentru echiparea bucătăriilor mai mici. Tava de chiuvetă nu este inclusă și trebuie achiziționată separat. De asemenea, are un dulap extractor de abur de 60 cm cu margini ABS.

Această combinație de culori naturale creează o atmosferă distractivă și de familie în bucătăria dvs., unde gătitul devine o experiență și poate asigura utilizarea maximă a capacității de depozitare. în dulapurile sale practice, cu mai multe elemente, pentru ustensile de bucătărie, produse uscate și condimente.

La asamblarea tuturor elementelor blocului de bucătărie constând din cinci elemente de dulap (ale căror dimensiuni pot fi văzute în a doua imagine) , producătorul produsului și-a propus să utilizeze nivelul maxim posibil de spațiu . Tava de chiuvetă nu este inclusă și trebuie achiziționată separat.
Lăţime 
:
180
Adâncime 
:
48
Disponibilitate 
:
3-5 zile lucrătoare
Taxa de livrare 
:
Taxa dupa kg
Greutate:
73
Retur produs:
14 zile
1 370 RON
Punct bonus: 55 RON
buc Adaugă în coș
L-ai văzut mai ieftin în altă parte?
Stoc:
Ultimele piese
Produse suplimentare


Abonați-vă la newsletter-ul nostru!

Și vă vom oferi un cupon de 40 RON, pe care îl puteți folosi la prima achiziție pentru comenzi de peste 515 RON.