Categorii
Categorii
Plată cu cardul
TOP produse
Ofertă de produse
Parteneri
Certificat
SSL Certificate

Mobilier de bucătărie

Categorie principală >Bucătărie, dining >Mobilier de bucătărie

Descoperiți Mobilierul de Bucătărie Perfect pentru Casa Dvs.

Bucătăria este inima casei și un spațiu esențial în care petrecem mult timp, pregătind mâncăruri delicioase și creând amintiri alături de cei dragi. Pentru a vă bucura de experiența culinară la maxim, este important să aveți un mobilier de bucătărie care să fie practic, funcțional și estetic plăcut. Indiferent dacă preferați un design modern sau clasic, aveți la dispoziție o gamă variată de bucătării, de la seturi complete la piese individuale. De la dulapuri și rafturi până la mese și scaune, puteți alege elementele potrivite pentru a vă crea bucătăria visurilor voastre. Optând pentru materiale de calitate și finisaje durabile, veți avea un mobilier care să reziste în timp și să aducă un plus de eleganță spațiului dvs. Explorați gama noastră diversă de mobilier de bucătărie și transformați-vă bucătăria într-un loc plin de stil și funcționalitate.

Tropical beige konyhabútorKonyhabútor tölgy - sonoma MDF sau placaj?

MDF sau placaj? În oferta de mobilier de bucătărie se găsesc piese fabricate din MDF sau placaj. Seturile complete includ toate elementele de mobilier, echipate cu dotările de bază. Este foarte important să verificăm ce înseamnă exact dotările de bază. Este recomandabil să obținem informații precise despre acest aspect.

Datorită dimensiunii mici a dulapurilor de bucătărie, acestea pot fi amplasate confortabil și în bucătăriile mai mici, utilizând fiecare spațiu util disponibil. Mobilierul este disponibil în culori precum roșu, alb, gri și negru, care se potrivesc cu orice culoare de faianță și gresie.

În plus, se pot comanda blat de lucru și chiuvetă, în diferite variante.

Mobilierul de bucătărie cu panouri reprezintă o calitate excelentă, putând fi un element de decor deosebit pentru orice bucătărie.

Părțile frontale ale seturilor sunt realizate din MDF sau placaj laminat.

Diferența dintre MDF și placaj este că MDF-ul este o placă de fibră de densitate medie, fabricată prin presare sub înaltă presiune, pe când placajul este o placă cu o densitate mai mică. Acest lucru face ca mobilierul de bucătărie cu placaj MDF să fie puțin mai scump.

Totuși, acestea pot fi combinate cu o altă caracteristică, folia lucioasă, care conferă un aspect mai elegant mobilei și bucătăriei.

Mobilier modular Nu există doar seturi de mobilier de bucătărie, ci se pot achiziționa și dulapuri inferioare și superioare, precum și dulapuri de bucătărie pentru aparate încorporate. Acestea sunt cunoscute sub numele de mobilier modular de bucătărie. Cel mai mare avantaj al acestora este că fiecare persoană își poate asambla singură setul conform necesităților de spațiu, stil și culori. Elementele modulare pot fi variate aproape în infinit.

Atunci când alegeți un set de bază și luați în considerare extinderea acestuia, este recomandabil să optați pentru unul care poate fi comandat ulterior. În cazul achiziționării, este indicat să vă informați la serviciul de relații cu clienții, unde vă pot spune ce să așteptați în viitorul apropiat. Cu toate acestea, aceste informații trebuie tratate cu rezervă, deoarece nu magazinele de mobilă decid ce mobilier va continua să fie produs de către fabricanți.


Abonați-vă la newsletter-ul nostru!

Și vă vom oferi un cupon de 40 RON, pe care îl puteți folosi la prima achiziție pentru comenzi de peste 515 RON.