Plată cu cardul
TOP produse
Ofertă de produse
Parteneri
Certificat
SSL Certificate

Plata si livrarea

PLATA SI LIVRARE

Reducerea de 50% la tarifele noastre de livrare valabile din 20.09.2023:

Taxele de livrare se calculează în funcție de greutate, iar taxa totală de livrare se calculează în coș, în funcție de greutatea totală a produselor. Excepție fac produsele tapițate și seturile de canapele.

Nu se aplică livrărilor de dimensiuni paleți sau livrărilor de dimensiuni interpaleți. Calculăm un preț redus unic pentru acestea. 

La comandarea mai multor produse trebuie adăugate greutățile de transport!

Compania noastră CXXVII din 2007. Legea § 175. foloseste factura electronică conform Acceptând aceste GTC, vă dați acordul pentru utilizarea facturii electronice.

NU emitem facturi pe hartie!

Metode de plata

Atenţie! Dacă suma totală a comenzii dumneavoastră depășește 3000 Ron, în acest caz vă solicităm un avans de 30-100%, iar suma rămasă o puteți plăti ramburs.
Din cauza reglementărilor legale, plățile peste 6000 Ron nu pot fi efectuate cu ramburs la livrare.

Vă rugăm să transferați/plătiți avansul în contul nostru bancar, astfel încât să putem începe procesarea comenzii dvs.!

 

Transfer bancar

Puteți plăti produsele și prin transfer bancar. Date necesare pentru transfer: Beneficiar: M&D Holding Kft. Banca beneficiarului: OTP Bank Nyrt.

 

Plata cu cardul bancar - Barion

În magazinul nostru online, puteți plăti rapid și în siguranță prin card bancar. Când alegeți metoda de plată cu cardul bancar, vă vom redirecționa către interfața furnizorului de servicii de plată Barion, unde puteți introduce detaliile cardului și finaliza plata sub strictă protecție de securitate.

 

Plata la livrare

Daca doriti sa decontati contravaloarea comenzii la primirea coletului, selectati metoda de plata "Ramburs la livrare". Apoi puteți plăti curierul în numerar. Pentru comenzile totale de peste 3.000 Ron, solicităm un avans de 30-100%, iar suma rămasă o puteți plăti ramburs.
Din cauza reglementărilor legale, plățile peste 6000 Ron nu pot fi efectuate cu ramburs, percepem o taxă de procesare pentru plățile în ramburs, a cărei rată este de 1,5 - 5%. In functie de anunt, minim 15 Ron - maxim 120 Ron.

In cazul comenzilor de mobila de peste 100 kg se solicita plata in avans!

 

Barion

Barion Smart Gateway este un gateway de plată complet dezvoltat pe plan intern, independent de bănci, care poate accepta carduri bancare și bani electronici, care, pe lângă prețurile sale imbatabile, are multe funcții inovatoare. Este și mai convenabil de utilizat după doar un minut de înregistrare. Deoarece numerele cardurilor bancare sunt stocate într-un sistem securizat cu certificare PCI DSS, este suficient să introduceți adresa de e-mail înregistrată și parola pentru a utiliza orice card stocat. Pe interfața web a Barion, rapoartele, opțiunile de export și facturile lunare trimise ajută la procesele de afaceri și la contabilitatea oficială. Tranzacțiile au loc în timp real, iar articolele primite pot fi vizualizate și într-o aplicație mobilă. Cu ajutorul aplicației gratuite Barion, utilizatorii Barion pot plăti prin mobil în tot mai multe magazine și restaurante, fără a fi nevoiți să aibă la ei numerar sau card bancar. Securitatea bancară este garantată de supravegherea MNB (licență MNB: H-EN-I-1064/2013). Protecția împotriva abuzului de card bancar este gestionată în mod flexibil și corect.

În magazinul nostru online, puteți plăti rapid și în siguranță prin card bancar. Atunci când alegeți metoda de plată cu cardul bancar, veți fi redirecționat către interfața furnizorului de servicii de plată Barion, unde puteți introduce detaliile cardului și finaliza plata sub strictă protecție de securitate. Noi percepem o taxă de manipulare de 0-2% pentru toate comenzile. Care nu poate fi niciodată mai mare decât costul de gestionare al metodei de plată ramburs la livrare.

 

 

Metode de acceptare, taxe de acceptare

Firma noastra lucreaza cu mai multi furnizori, in functie de parametrii produsului ce urmeaza a fi livrat (dimensiune, greutate, fragil, etc.) si de destinatia livrarii. În consecință, listăm furnizorii actuali mai jos pentru a vă oferi informații cât mai detaliate posibil.Livrare Futarszolgalat.hu:

futarszolgalat.hu livrează coletele clienților în termen de 2-4 zile de la primirea coletului de la compania noastră. Un SMS va fi trimis destinatarului cu o seară înainte de ziua livrării (în jurul orei 18.00).

 

Serviciu de curierat DPD:

Serviciul de curierat DPD livreaza coletele clientilor in 2-4 zile de la primirea coletului de la firma noastra. Livrarea la domiciliu, instalarea și livrarea materialelor de ambalare nu pot fi solicitate.
Livrarea la domiciliu se poate negocia individual, dar livrarea se face la poarta sau usa din fata.

 

Serviciul de curierat BLF:

Serviciul de curierat BLF livreaza coletele clientilor in 2-4 zile de la primirea coletului de la firma noastra. Montarea, livrarea materialelor de ambalare nu pot fi solicitate. Livrarea la domiciliu se poate negocia individual, dar livrarea se face la poarta sau usa din fata.

 

Serviciu de curierat SPRINTER:

Serviciul de curierat Sprinter livreaza coletele clientilor in 2-4 zile de la primirea coletului de la firma noastra. Montarea, livrarea materialelor de ambalare nu pot fi solicitate. Livrarea la domiciliu se poate negocia individual, dar livrarea se face la poarta sau usa din fata.

Serviciu Clienți Sprinter
Telefon: +36 1 881 2615 Luni: 7:00-19:00 Marți - Vineri: 7:30-17:30https://www.sprinter.hu/ugyfelszolgalat/

Urmărire:
https://www.sprinter.hu/ugyfelszolgalat/#

 

Livrare pe paleți individuali:

Cantități mari de paleți pot fi livrate de un singur transportator. Taxa de transport este calculată pe baza unui acord individual. Termenul de livrare este, de asemenea, un acord individual.
Pachetele sunt plasate lângă vehiculul de livrare la adresa specificată.

Dacă comandați o cantitate de paleți și (după achitarea avansului) doriți să plătiți suma rămasă în numerar prin ramburs la livrare, în acest caz vom percepe o taxă suplimentară de 70 Ron/palet, ramburs la livrare. Dacă nu primiți produsul comandat, în acest caz, vom deduce de două ori valoarea taxei de transport din suma avansului deja plătit.

 

Colectia personala:

Produsul poate fi ridicat după ce a fost notificat în mod specific prin e-mail sau SMS.
Colecție personală: 1097 Gyáli út 37/A. sub nr. Lângă Metro Store. Bútorpiac.Taxa de manipulare pentru colectarea personală: Colectare gratuită: în zilele lucrătoare între orele 12:00 și 20:30 Opțiunea de colectare personală poate fi aleasă numai dacă plata se face în avans prin card bancar sau transfer bancar.

Nu există opțiune de plată la fața locului! Timpul de executie este de aproximativ 1 saptamana.

 

Serviciul de curierat BLF

Serviciul de curierat BLF livreaza coletele clientilor in 2-4 zile de la primirea coletului de la firma noastra. Montarea, livrarea materialelor de ambalare nu pot fi solicitate. Livrarea se face la prima poarta sau usa.

Livrarea la casa si la etaj este disponibila. Prețurile pot fi văzute pe fișa produsului de deasupra butonului coș, de unde le puteți selecta. În cazul mai multor produse, taxa de livrare la domiciliu va fi plafonată la 200 Ron.

Acesta este un magazin online, deci nu este posibil să vizionați personal produsele!

 

Preț de afișare incorect

În toate cazurile în care un produs este afișat la un preț incorect, comanda va fi anulată.

Definiția unui preț incorect este atunci când provoacă o pierdere companiei de afaceri în plus față de marjă.

Încercăm să lucrăm cu atenție cu cea mai mare securitate a datelor, dar nici eroarea umană, nici eroarea IT nu poate fi eliminată complet. Prin urmare, vă rugăm să înțelegeți dacă vă confruntați cu un astfel de caz. Vă vom anunța prin e-mail.

În cazul plății anticipate, vom transfera suma înapoi în joia următoare. În cazul plății cu card bancar, trimiteți numărul contului bancar ca răspuns la notificarea că comanda dvs. trimisă a fost anulată.

 

Toate metodele de livrare include livrarea la adresă, care este adresa porții după caz. SServiciile de curierat fac livrarea la domiciliu, ceea ce poate implica costuri suplimentare. Nu avem informații despre acest lucru, un membru al serviciului de curierat vă va contacta telefonic înainte de livrare și veți putea discuta acest lucru cu el.
În unele cazuri, livrarea poate fi efectuată de un singur curier, caz în care livrarea la etaj este posibilă doar dacă se acordă asistență.

 

Este posibil să solicitați un serviciu de livrare la domiciliu la selectarea unui produs.

 

Ne rezervam dreptul de a modifica termenele limita de productie si livrare a mobilierului comandat.

Termenul de livrare estimat este dat pe baza informațiilor furnizate de producători și de serviciile de curierat și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru compensarea vreunei întârzieri!

Mobilierul se livreaza in stare plat, cu exceptia cazurilor in care acest lucru este indicat separat!

 


Abonați-vă la newsletter-ul nostru!

Și vă vom oferi un cupon de 40 RON, pe care îl puteți folosi la prima achiziție pentru comenzi de peste 515 RON.