Plată cu cardul
TOP produse
Ofertă de produse
Parteneri
Certificat
SSL Certificate

Comandă în siguranță

Dragi clienți,

 

În ceea ce privește cumpărăturile în siguranță, am introdus și protocolul nostru de protecție, despre care vă informăm aici.

Produsele noastre ajung în depozitele noastre cu cât mai puțin contact uman posibil.
Camioanele furnizorilor noștri sunt dezinfectate de fiecare dată împreună cu ambalajele. Nu deschidem ambalajul produselor primite. Persoanele care lucrează în depozit și care intră în contact cu produsele poartă măști și mănuși de protecție și își dezinfectează personal mâinile. Produsele se află într-o zonă închisă și nu există niciun contact cu clienții.

Companiile de curierat care asigură livrarea la domiciliu au luat măsurile de precauție necesare. În locația noastră centrală, nimeni nu mai călătorește cu mijloacele de transport în comun și toată lumea merge cu mașina. Colegii noștri organizează toate întâlnirile online, fără întâlniri față în față. Ne dezinfectăm periodic și în mod obligatoriu mâinile și încăperile de mai multe ori pe zi. În cazul unei comenzi, dorim să contăm și pe dvs. în apărarea noastră, așadar recomandăm următoarele:

Dacă este posibil, nu alegeți plata cu numerar la livrare pentru ca curierul să nu atingă banii.
Alegeți transferul imediat în avans sau plata cu cardul bancar. Când sosește curierul, folosiți un pix personal pentru a semna. Scoateți produsul din ambalaj purtând mănuși, iar apoi aruncați ambalajul. Apoi dezinfectați mobila, aruncați mănușile, dezinfectați-vă mâinile și a venit momentul mult așteptat, puteți începe să vă asamblați mobila. Cu acești pași, am maximizat condițiile de cumpărare în siguranță.

Așadar nu aveți de ce să vă faceți griji.

...și pentru a vă aduce un strop de bucurie, vă punem la dispoziție o mulțime de produse la reducere.
Din moment ce mulți dintre dvs. trebuie să stea acasă, iar sezonul mobilierului de grădină a sosit, în magazinul nostru online găsiți cel mai bun raport calitate-preț pentru mobilierul de grădină.


Abonați-vă la newsletter-ul nostru!

Și vă vom oferi un cupon de 40 RON, pe care îl puteți folosi la prima achiziție pentru comenzi de peste 515 RON.