Filtrare
Preț
45 RON - 5 503 RON
Culoare de bază
Lăţime 
60 - 300
Adâncime 
0 - 220
Înălţime 
0 - 218
Disponibilitate 
Status produs
Plată cu cardul
TOP produse
Ofertă de produse
Parteneri
Certificat
SSL Certificate

Pat de balansare


Șezlong pentru grădină

Șezlongul pentru grădină reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se relaxeze în aer liber, în propria lor grădină sau pe terasă.

De cele mai multe ori, este fabricat din materiale stabile și rezistente la intemperii, ceea ce garantează o durată lungă de viață. De obicei, șezlongurile de grădină sunt echipate cu o structură solidă din lemn sau metal, oferind astfel un suport sigur și confortabil pentru utilizatori.

Șezlongul de grădină este, în general, dotat cu perne și pături, care cresc confortul. Pernele sunt confecționate din materiale moi și rezistente, și sunt lavabile, astfel încât să le puteți menține ușor curate. Dimensiunile șezlongurilor variază, însă majoritatea sunt suficient de mari pentru a încăpea chiar și doi adulți în același timp.

Un șezlong de grădină reprezintă un loc atrăgător pentru lectură, relaxare sau chiar pentru o siestă de după-amiază. Acestea sunt disponibile în diferite modele și designuri, ușor de asortat cu stilul grădinii sau al terasei. Dacă doriți să profitați la maximum de confortul șezlongului de grădină, este recomandat să alegeți unul echipat cu umbrelă, care să vă protejeze de arsita soarelui. În plus, șezlongurile de grădină sunt excelente și pentru utilizare în interior.

Locuințele care dispun de o terasă mai mare oferă spațiu optim pentru această piesă de mobilier de grădină confortabilă. În concluzie, șezlongul pentru grădină reprezintă o piesă de mobilier practică și elegantă, care transformă toate orele însorite în momente distractive și relaxante. Dacă vă gândiți cum să faceți grădina mai confortabilă, vă recomandăm să achiziționați un șezlong de grădină. Cu siguranță nu veți regreta alegerea acestei piese de mobilier!


Ordonează după :

prev
12
next
Nadin Hintaágy Green
-27%
415 RON  304 RON
Balansoare Orten Bej
-27%
415 RON  304 RON
Pat balansoar Zorita Garden gri 170 cm
-27%
Pat balansoar Fındık Gri
-20%
1 843 RON  1 474 RON
Fındık Pat balansoar roșu burgundă
-20%
Crema pentru pat cu balansoar Kule
-20%
1 880 RON  1 502 RON
Pat Leagăn Osna Negru Bej
-20%
2 064 RON  1 649 RON
Pat leagăn Damla Aur Negru
-20%
2 083 RON  1 668 RON
Damla Swing Bed Golden Cream
-20%
2 083 RON  1 668 RON
Pat leagăn Damla Multicolor
-20%
2 120 RON  1 696 RON
Scaun balansoar Kırlangıç Bej antracit
-20%
Scaun balansoar Kırlangıç Gri antracit
-20%
Morus2 Pat balansoar Multicolor
-20%
2 968 RON  2 378 RON
Morus2 Pat balansoar Verde alb
-20%
2 968 RON  2 378 RON
Pat balansoar Saka1 Bej Negru
-20%
4 213 RON  3 374 RON
Crema pentru pat balansoar Galata
-20%
6 490 RON  5 190 RON
Crema pentru pat balansoar GalataS3
-20%
6 877 RON  5 503 RON
Hamac, alb, ATIKA NEW TIP 2
Hamac, gri/alb, EVANA NOU
Scaun suspendat, alb/gri, LINDO NEW
balansoar suspendat, alb, KAZAN
Fotoliu suspendat, roz/ model, KEROL
Leagăn suspendat, model roz/flamingo, SIESTA TIP 2
balansoar suspendat, alb, PLATO NOU
balansoar suspendat, albastru, NIKOLO NOU
Leagăn suspendat, albastru/portocaliu, SIESTA TIP 1
Leagăn suspendat, verde, SIESTA TIP 1
Fotoliu suspendat, neo like, OFRAME
Fotoliu suspendat, roz, OFRAME
Fotoliu suspendat, gri închis, OFRAME
prev
12
next

Confort și Relaxare în Aer Liber: Paturi de leagăn pentru grădină

Paturile de leagăn pentru grădină sunt ideale pentru a oferi odihnă confortabilă și relaxare în aer liber. Aceste piese de mobilier practice vin cu numeroase avantaje pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de grădina sau terasa lor.

Avantajele:

Confort și Relaxare: Paturile de leagăn pentru grădină sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să petreacă puțin timp în aer liber, în timp ce se odihnesc confortabil. Ei oferă un loc perfect pentru odihnă și relaxare, cu saltele și perne confortabile.

Stil și Design: Disponibile într-o gamă largă de stiluri și designuri, astfel încât fiecare să-și găsească cel mai potrivit pentru casa lor. Pot fi comandate în stiluri moderne, clasice sau boeme, astfel încât să se integreze cu ușurință în mediul înconjurător.

Economie de Spațiu: Designul unic al paturilor de leagăn pentru grădină permite ocuparea unui spațiu minim, oferind în același timp confort maxim. Sunt ideale pentru grădinile sau terasele mai mici, unde spațiul este important. Datorită dimensiunilor compacte, pot fi integrate cu ușurință în orice mediu de grădină.

Utilizare Flexibilă: Sunt ușor de mutat, permițând o adaptare flexibilă la nevoile și aranjamentele actuale ale grădinii dvs. Fie că doriți să le amplasați într-o zonă însorită sau într-un loc umbros, pot fi ușor mutate. Unele modele sunt pliabile, facilitând și mai mult stocarea și transportul.

Durabilitate și Longevitate: Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând o durată lungă de viață și rezistență chiar și în fața capriciilor vremii. Oțel inoxidabil, lemn rezistent sau plastic rezistent la intemperii - toate acestea garantează o plăcere de lungă durată. De asemenea, pot fi comandate materiale cu acoperiri rezistente la UV, care le fac și mai rezistente la efectele dăunătoare ale soarelui.

Experiență în Grădină: Paturile de leagăn pentru grădină oferă o experiență unică în grădină, pe care puțini o pot rezista. Odihna în aer liber și apropierea de natură oferă o relaxare unică atât pentru corp, cât și pentru spirit. Fie că este vorba de bronzat, cititul unei cărți bune sau doar admirarea frumuseții naturii, paturile de leagăn oferă un cadru perfect pentru toate acestea.

Alegeți din gama noastră de paturi de leagăn pentru grădină și bucurați-vă de confortul și relaxarea în timp ce vă bucurați de timpul petrecut în aer liber! Fii parte din experiența de grădină și creează un loc confortabil de odihnă acasă!Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Și vă vom oferi un cupon de 40 RON, pe care îl puteți folosi la prima achiziție pentru comenzi de peste 515 RON.